+49 (0)3726 - 720560

serviciile noastre
în România.

Despre procesul apariției de umiditate excesivă în pereți

Cu timpul, barierele hidroizolante își pierd eficiența sau, posibil, inițial nu erau suficient de eficiente. Pe piață pot fi găsite o mulțime de proceduri destul de costisitoare care sigilează ermetic casa după finalizarea construcției și exploatare. Acestea sunt complicate în aplicare și deseori ineficiente pe termen lung. De obicei, după câțiva ani reapare vechea problemă.

Timp de mulți ani, sărurile dizolvate în apele din sol pătrund în pereții clădirilor. Pentru aceste săruri apa este un conductor, ceea ce creează un potențial negativ în zidărie, care poate fi măsurat. Sub acțiunea forțelor capilare și sub influența sărurilor migratoare, apa din zidărie urcă deseori la înălțimi semnificative.

Anume în astfel de cazuri, sistemul Drymat® este deosebit de eficient:

Această metodă poate fi aplicată oricărui tip de zidărie. Întrucât elementele clădirii nu vor fi deteriorate, această procedură devine din ce în ce mai populară. Sunt practic excluse deșeurile care ar apărea în timpul lucrărilor de construcție, iar statica clădirii își menține starea inițială. Cu ajutorul acestei metode, chiar și subsolurile și depozitele vechi pot fi ușor dezumidificate.

Cheltuielile de exploatare a sistemului constituie doar 6-10 wați, ceea ce este comparabil cu consumul de energie al unui aparat radio portabil (18 cenți/kW·h – aproximativ 9,50 euro pe an). Dispozitivul este capabil să funcționeze în mod continuu timp de câteva decenii. - O investiție avantajoasă pentru Dvs. și pentru proprietatea Dvs.

Drymat este soluționarea de succes a problemei Dvs., certificată de ISO.