+49 (0)3726 - 720560

serviciile noastre
în România.

Date de contact

De asemenea ne găsiți pe Facebook · Google+ · YouTube · Twitter

Gesetzliche Anbieterkennung:

Drymat-Systeme GmbH
diese vertr. d. d. Geschäftsführer Frank Lindner
Dresdner Straße 24
09577 Niederwiesa
Deutschland

Telefon: 49 3726 72 05 60
Telefax: 49 3726 70 08 84
E-Mail: info@drymat.de

USt-IdNr.: DE 191255403
eingetragen im Handelsregister des Amtsgerichtes Chemnitz
Handelsregisternummer HRB 5651


Redactorul responsabil / persoana responsabilă pentru content în conformitate cu §55 RStV:

Frank Lindner
Dresdner Straße 24
09577 Niederwiesa
Germania

Informații juridice despre site:

Toate textele, fotografiile și alte informații publicate aici sunt protejate de drepturile de autor ale proprietarului. Copierea, distribuirea sau reproducerea publică a materialelor site-ului este permisă numai în cazul primirii unui permis special de la proprietar.

Proprietarul nu poartă răspundere pentru întregul conținut web legat de link-urile comune, deoarece acesta nu este propriul său content. Legalitatea și corectitudinea tuturor site-urilor la care se face trimitere au fost verificate cu atenție. La momentul postării acestor link-uri, toate normele legale a fost îndeplinite. Persoana responsabilă pentru contentul acestor site-uri este operatorul acestora. Proprietarul acestui site nu este responsabil pentru monitorizarea și verificarea altor site-uri. Cu toate acestea, după comunicarea unei încălcări, link-ul va fi imediat îndepărtat.

Contentul:

Conținutul acestor pagini este întocmit cu atenție deosebită. Însă, Drymat Systems nu poate garanta corectitudinea și acuratețea absolută a informațiilor prezentate.

Drepturile de autor:

Conținutul acestui site este protejat de dreptul de autor. Informațiile prezentate sunt destinate informării personale, utilizarea comercială a conținutului redacțional, fotografiilor și structurilor site-ului este interzisă. Utilizarea comercială a datelor și citirea automată a acestora este interzisă.

Link-uri și link-uri către site-uri externe:

Prin prezenta autorul declară în mod expres că la momentul postării link-urilor pe aceste pagini nu au fost găsite materiale ilegale. Autorul nu influențează asupra designului actual și celui viitor, precum și asupra conținutului sau calității de autor a site-urilor externe. Prin urmare, acesta nu este responsabil pentru modificările de content care au fost introduse pe site-urile externe după postarea link-urilor. Această declarație se aplică tuturor link-urilor și link-urilor din propria aplicație web, precum și intrărilor externe din cărțile de oaspeți, forumurile de discuții, directoarele de link-uri, listele de adrese și din toate celelalte forme de baze de date pentru care este disponibil accesul extern de scriere. Pentru conținutul ilegal, incorect sau incomplet și, în special pentru pagubele rezultate din folosirea sau neutilizarea acestor informații, este responsabil proprietarul paginii la care este dat link-ul.

Link-ul pentru soluționarea litigiilor UE

Comisia Europeană oferă o platformă pentru soluționarea litigiilor pe Internet (ОС): http://ec.europa.eu/consumers/odr.