+49 (0)3726 - 720560

serviciile noastre
în România.

De acum înainte, totul funcționează independent – chiar și după inundație.

În plus, Drymat nu numai dezumidifică zidăria clădirii, ci și o desalinizează.

Din momentul instalării sistemului Drymat în casa Dvs., începe dezumidificarea - în funcție de condițiile specifice și de grosimea fiecărui perete, dezumidificarea electrofizică a acestora durează aproximativ 2 ani. Desigur, suprafețele se dezumidifică în primul rând și destul de repede, însă partea interioară a zidăriei clădirii – doar la sfârșitul procesului.

Un an mai târziu, noi efectuăm prima măsurare de control, pe baza căreia evaluăm evoluția dezumidificării. Bineînțeles, măsurările se înregistrează și se protocolează în mod continuu.

Un aspect foarte important este faptul că Drymat nu numai dezumidifică zidăria, ci și o desalinizează. Astfel, peretele se dezumidifică mai repede și mai bine în comparație cu izolația obișnuită contra umezelii, în care sărurile se mențin în perete, în subsol, în tavane suspendate etc. În acest caz, sarea «higroscopică» va absorbi în mod constant umezeala din aer – până la creșterea volumului său de trei ori. Din această cauză, pereții din nou vor acumula inevitabil umezeala – acest efect poate fi oprit o dată și pentru totdeauna, cu ajutorul sistemului Drymat - chiar și după inundație.

Dezumidificarea clădirilor cu ajutorul sistemului Drymat®.