+49 (0)3726 - 720560

serviciile noastre
în România.

Conectare la rețeaua electrică la fața locului folosind o priză electrică obișnuită – nu mai avem nevoie de nimic

Instalarea este posibilă atât în exterior, cât și în interior.
În funcție de nivelul de umiditate, dispozitivul de comandă reglează în mod automat cantitatea de energie electrică consumată și reduce tensiunea.

Efectuând analiza noastră de umiditate, noi determinăm cu exactitate cantitatea de umezeală prezentă și probabilitatea apariției unor obstrucții. În funcție de acestea, se determină ce tensiune trebuie să fie utilizată pentru eliminarea umezelii capilare ascendente. În orice caz, aceasta se află în domeniul de joasă tensiune, comparabilă transformatorul unei sonerii. Prin urmare, radiația electromagnetică nu prezintă o problemă.

Pentru poziționarea corectă a plumbului anodic în zidărie, noi măsurăm nivelul de umiditate și salinitate. Dacă este necesar, cu ajutorul unor dispozitive speciale, chiar și în rosturile plăcilor, se poate introduce un anod foarte subțire din metal prețios.

Deoarece sistemul Drymat® rămâne în casa Dvs. pentru o protecție pe termen lung împotriva umezelii, chiar și după etapa dezumidificării, noi folosim doar electrozi extrem de rezistenți, fabricați din (m) aliaj de titan și metale prețioase – cele mai bune de pe piață.

Dacă aveți întrebări

Contactați Drymat