+49 (0)3726 - 720560

serviciile noastre
în România.

În subsol nu mai este umezeală sau mucegai

Soluționarea eficientă a problemei nu necesită cuvinte suplimentare – dezumidificarea clădirilor și încăperilor cu ajutorul sistemului Drymat.

Proprietarii și chiriașii sunt în mod egal convinși de eficiența sistemului Drymat. Dvs., de asemenea, puteți să vă convingeți după exemplele experienței Drymat cu alți clienți, prezentate aici.

O adevărată calitate germană (Made in Germany) – toate produsele Drymat au o durată lungă de funcționare

Desigur, din propria experiență, Dvs. cunoașteți ce se întâmplă cu sculele metalice în subsolurile umede – acestea sunt afectate de rugină, deoarece umezeala, mucegaiul și igrasia sunt principalii dușmani ai metalelor. Pentru a garanta clienților noștri o durată de funcționare îndelungată a anozilor, toți anozii noștri sunt fabricați conform standardului de calitate german. În plus, acești anozi de titan sunt acoperiți cu un strat de activare din metal prețios, precum platina. Acest fapt asigură o utilizare foarte îndelungată (în electrolit / zidărie). Durata de funcționare este determinată de grosimea stratului de acoperire. Noi lucrăm cu o acoperire de 10 g/mp. În acest caz, este vorba despre o durată de funcționare de până la 100 de ani.

Durabilitatea fiecărui element – începând cu dispozitivul de comandă, până la anod – este un factor important pentru succesul pe termen lung, atât pentru clienții noștri, cât și pentru Drymat!

Service-ul nostru mai este garantat și de monitorizarea pe termen lung, precum și de analiza măsurărilor.

Umiditatea și igrasia în subsol – sunt domeniul nostru principal. Noi suntem profesioniști în domeniul dezumidificării și asanării subsolurilor, mai ales când e vorba de umezeala capilară ascendentă. Doriți să obțineți experiența de lucru cu Drymat? Atunci accesați link-urile noastre! Noi avem experiență bogată în dezumidificarea pereților umezi ai subsolurilor.