+49 (0)3726 - 720560

serviciile noastre
în România.

Cea mai recentă versiune a standardului 035517 3355, aplicabilă procesului nostru de dezumidificare, cere utilizarea de anozi care îndeplinesc cerințele pentru materiale catodice de protecție împotriva coroziunii.

Cea mai înaltă calitate, din punct de vedere al durabilității a anozilor, este cerută în special în construcția podurilor. Aici se utilizează numai titanul cu straturile de activare corespunzătoare din metal prețios.

De aceea, noi folosim pentru anozi, catozi, toate șuruburile și cablurile – titanul cu un strat de activare din iridiu sau platină.

Din literatura Lida rezultă că durata de viață a anodului la o densitate de curent de 110 mA/m² depășește 100 de ani. În conformitate cu standardul 3355, densitatea de curent în sistemul nostru este limitată la 5–8 mA/m², ceea ce înseamnă că durata de viață va fi în mod corespunzător ridicată.

Utilizând rezistoarele încorporate, se poate asigura o putere de ieșire optimă. Acest rezistor reduce diferențele mari de ieșire de curent și asigură o densitate medie mai mare de curent, decât cu anozi mari fără rezistor montat în serie.

Mai mulți anozi pot fi conectați la un singur cablu de alimentare, ceea ce reduce considerabil costurile de instalare. Șurubul de titan pătrunde în izolație, asigurând astfel o conexiune ușoară și sigură. Prin urmare, sârma nu trebuie îndepărtată, ci pur și simplu plasată în capul anodului. Înșurubarea se produce cu o precizie de 1,2 N·m cu ajutorul instrumentului dinamometric. Datorită utilizării micrometrului, conductivitatea electrică dintre anodul principal și soluția certificată este îmbunătățită semnificativ.

Datorită utilizării acelorași materiale de calitate superioară pentru cabluri, șuruburi, anozi și catozi, practic se exclude riscul tensocoroziunii, formării de sulfat de cupru, precum și riscul de eșec al întregului sistem.

Dvs. aveți nevoie de consultanță gratuită

ContactațI-ne acum