+49 (0)3726 - 720560

serviciile noastre
în România.

Ce este Drymat®?

Drymat obține precalificare

Firma Drymat® Systeme a fost fondată în anul 1997 de Frank Lindner care a avut deja o experiență bogată în domeniul dezumidificării clădirilor.

De-a lungul anilor, Lindner din ce în ce mai mult se concentra asupra soluționării problemei dezumidificării pereților. El a însușit diverse metode și curând a ajuns la concluzia că printre soluțiile existente, cele mai eficiente pe un termen lung sunt metodele «active», care, în plus, garantează cel mai bun raport preț-calitate. Cu toate acestea, Frank Lindner nu era pe deplin mulțumit de nici unul dintre sistemele disponibile – de aceea, în cadrul colaborării cu experții și oamenii de știință, el și-a elaborat propriul sistem.

Primele prototipuri au susținut testarea tehnică destul de rapid, și sistemul a reușit să intre în producție. Sistemul de azi Drymat® 2030 EO+ a fost optimizat în mai multe detalii față de modelul original, dar, în principiu, corespunde pe deplin ideii originale. Utilizarea materialelor exclusive, cum sunt, spre exemplu, anozii din titan cu acoperire din metale prețioase, garantează utilizatorului o durată foarte lungă de funcționare a întregii instalații de dezumidificare și desalinizare.

Diferența principală a sistemului Drymat® de majoritatea metodelor de dezumidificare aplicate este faptul că dezumidificarea electrofizică a pereților nu este o procedură unică, ci un proces continuu. Drymat® devine o parte integrantă a structurii clădirii și formează o barieră protectoare activă. Acest lucru garantează că zidăria nu numai este dezumidificată, ci și se menține uscată timp de decenii.

Oferim servicii clienților din Germania și în multe alte țări europene, precum Slovacia, Cehia, Rusia, Elveția, Portugalia, Austria, Belgia, Olanda, Slovenia și Estonia. Reprezentanții regionali din fiecare țară și din străinătate sunt bine calificați și oferă întreaga gamă de servicii Drymat® - începând cu analiza inițială, până la instalarea și monitorizarea succesului procesului de dezumidificare – la cel mai înalt nivel.

Brandul Drymat® este cunoscut de mult timp printre experți ca un sistem de dezumidificare eficient, confirmat științific și cu adevărat util. În curând acest sistem va deveni cunoscut publicului și mai larg, deoarece noi lucrăm asupra unui mare proiect european, care va accelera și mai mult progresul metodei electrofizice de dezumidificare.

Dvs. veți găsi reprezentanții noștri în Germania, precum și în Elveția și Austria.

Contactați-ne pentru informații detaliate

Contact

Drymat obține precalificare

Drymat primește certificatul PQ care confirmă profesionalismul, eficiența și fiabilitatea sistemului pentru participare la licitațiile publice.

Precalificarea este o expertiză independentă care confirmă respectarea cerințelor definite în § 6 VOB/A. Aceasta permite oricărei firme interesate de contracte guvernamentale să-și dovedească legitimitatea și eficiența.

Testarea de expertiză a fost desfășurată în conformitate cu regulile Ministerului Federal al Transporturilor, Construcțiilor și Dezvoltării Urbane (BMVBS) privind desfășurarea procedurii de precalificare din 25.04.2005, cu modificările ulterioare din 07.04.2011.

Firmele care participă la licitații publice trebuie să-și demonstreze experiența, profesionalismul și fiabilitatea. Rezultatele acestei evaluări independente de experți corespund cerințelor legale stabilite de VOB/A. Aceste date sunt actualizate periodic, iar firma este înscrisă în registrul principal de precalificare pe Internet.