+49 (0)3726 - 720560

serviciile noastre
în România.

Care este costul fabricației echipamentelor pentru sistemul Drymat®?

Sistemul Drymat® EO+ îndeplinește toate cerințele de producție necesare. La cerere prealabilă, oricine poate să vizite zona de producție Drymat și să cerceteze toate materialele folosite în producția noastră proprie. În acest scop, noi oferim în mod regulat tururi prin producția noastră. Vă rugăm să folosiți forma de contact dacă sunteți interesat(ă).

 

Dispozitivul de control Drymat cu cea mai recentă tehnologie de cip cu arhitectura RISC, cu afișaj LCD, cu dispozitiv de protecție împotriva supratensiunilor și componente SMD* de calitate superioară – toate acestea SUNT FABRICATE ÎN GERMANIA. Fiecare component individual este fabricat în conformitate cu secțiunea (nivelul) 3 al standardului german DIN. Acest lucru înseamnă: cel mai înalt nivel al calității în producția industrială în conformitate cu DIN. Totodată, se utilizează numai componentele SMD* de calitate superioară cu cea mai înaltă constantă termică care se disting prin cea mai mare stabilitate termică și sunt utilizate, de exemplu, în industria spațială sau în tehnologia de fabricație a implanturilor (implanturi medicale). Numai datorită acestui fapt, Drymat® Systeme poate oferi clienților săi o garanție de 20 de ani pentru dispozitivele și echipamentele Drymat®.

Scopul nostru este să reușim să extindem durata de funcționare garantată a dispozitivului electronic Drymat M2030 până la 30 de ani. Încercarea specială de uzură fost efectuată în conformitate cu standardul DIN EN 61709: «Componente electronice. Fiabilitate. Condiţii de referinţă pentru ratele de defectare şi modele de solicitări pentru conversie.» cu utilizarea ecuației lui Arrhenius.

Sistemul de autodiagnosticare avansat afișează toate informațiile sub formă de mesaje pe ecranul LCD. Aici este folosită tehnologia modernă de cipuri RISC. Diagnosticarea și remedierea problemelor semnalate se efectuează foarte simlu și ușor. În plus, sistemul special de siguranță produce oprirea dispozitivului dacă pe linie se generează o tensiune prea înaltă (ca, de exemplu, în cazul unei lovituri de fulger). Autoprotecție incorporată care niciodată nu necesită înlocuirea siguranței! Suntem în contact permanent cu inginerii noștri – fiecare, chiar și cea mai mică inovație care ne oferă avantaje competitive pe piață, este integrată rapid – experții regionali extrem de motivați efectuează cercetări coordonate și apoi aplică rapid inovațiile tehnice testate. (Eficacitatea acestora creează dificultăți suplimentare pentru noi: nu este întotdeauna ușor să ținem pasul cu actualizările inovative și să actualizăm documentația respectivă). Chiar și atunci când dispozitivele sunt deja fabricate, acestea nu sunt puse imediat în funcțiune: fiecare placă este din nou supusă roentgenografiei și este verificată cu laser optic. Numai datorită acestei minuțiozități excepționale noi putem convinge clienții noștri din întreaga Europă de fiabilitatea pe termen lung a sistemului nostru.

Și ultimele, dar nu mai puțin importante informații: sistemul Drymat® se instalează direct în zidaria umedă a clădirii. Aici noi, de asemenea, folosim cele mai bune materiale – anozii TiCu Clad®. Aceștia reprezintă electrozi de titan acoperiți cu metale prețioase. În procesul de electroplatinare, se produce acoperirea galvanică a anozilor cu un strat de platină. Acesta este un proces deosebit de complicat și, prin urmare, costisitor. Apropo, experiența noastră de lucru cu aceste materiale este deja mai mare de 30 de ani.

Din cauza prețurilor de pe piața mondială în continuă creștere, costurile de achiziționare a acestor materiale selectate, din păcate, sunt foarte înalte, de aceea noi suntem legați de prețurile actuale ale materiilor prime. Dar noi recomandăm insistent – nu economisiți pe lucruri importante.

* termenul englezesc surface-mounted device (SMD înseamnă în limba română – dispozitiv montat pe suprafață) este un termen tehnic în electronică. Aceste componente (precum rezistoarele, condensatoarele, cuarțurile, diodele, tranzistoarele, bobinele sau circuitele integrate) nu prezintă pini (piciorușe) de inserție în placă, dar se lipesc cu plăcuțe conductoare direct pe placa cu circuite imprimate. Aceasta este tehnologia de montare pe suprafață (SMT). Sursă: https://ro.wikipedia.org/