+49 (0)3726 - 720560

serviciile noastre
în România.

Drymat – soluționarea problemei cu o perspectivă pe termen lung

Datorită sistemului Drymat®, pentru verificarea finală a rezultatelor, Dvs. nu aveți nevoie de aparate de măsurat sau de cunoștințe speciale: pur și simplu simțiți cum s-a îmbunătățit atmosfera din încăpere.

Cu toate acestea, noi nu ne bazăm pe senzații subiective, ci efectuăm măsurări de control precise și obiective – atât în procesul de dezumidificare, cât și după finalizarea acestuia. Datorită acestui fapt, noi vă putem indica datele exacte în procente, cantitatea totală a umezelii eliminate din pereții clădirii pentru o perioadă îndelungată de timp. Vă puteți imagina despre ce proporții este vorba, aflând că zidăria umedă poate conține până la 450 l de apă pe m³.

Pentru a menține o înaltă calitate a vieții pentru o perioadă îndelungată de timp, sistemul Drymat este acum o parte integrantă a clădirii și continuă să funcționeze fără întreținere. Umezeala și sărurile nu pot reintra din sol în zidăria construcției, deoarece focarele de acumulare a bacteriilor, fungilor și mucegaiului sunt eliminate. Casa Dvs. rămâne uscată.

Dezumidificarea clădirilor și a încăperilor cu ajutorul sistemului Drymat®. Experiența de lucru cu Drymat și rapoartele privind lucrările efectuate le puteți găsi aici >>