0800 720 5600

Apel gratuit pentru Germania

Drymat – soluționarea problemei cu o perspectivă pe termen lung

Datorită sistemului Drymat®, pentru verificarea finală a rezultatelor, Dvs. nu aveți nevoie de aparate de măsurat sau de cunoștințe speciale: pur și simplu simțiți cum s-a îmbunătățit atmosfera din încăpere.

Cu toate acestea, noi nu ne bazăm pe senzații subiective, ci efectuăm măsurări de control precise și obiective – atât în procesul de dezumidificare, cât și după finalizarea acestuia. Datorită acestui fapt, noi vă putem indica datele exacte în procente, cantitatea totală a umezelii eliminate din pereții clădirii pentru o perioadă îndelungată de timp. Vă puteți imagina despre ce proporții este vorba, aflând că zidăria umedă poate conține până la 450 l de apă pe m³.

Dacă Dvs. doriți o garanție suplimentară, la un mic cost suplimentar poate fi organizată monitorizarea procesului de dezumidificare și desalinizare de către organizația de supraveghere tehnică (TÜV) sau de către un laborator acreditat de stat pentru studiul materialelor de construcție.

Pentru a menține o înaltă calitate a vieții pentru o perioadă îndelungată de timp, sistemul Drymat este acum o parte integrantă a clădirii și continuă să funcționeze fără întreținere. Umezeala și sărurile nu pot reintra din sol în zidăria construcției, deoarece focarele de acumulare a bacteriilor, fungilor și mucegaiului sunt eliminate. Casa Dvs. rămâne uscată.

Dezumidificarea clădirilor și a încăperilor cu ajutorul sistemului Drymat®. Experiența de lucru cu Drymat și rapoartele privind lucrările efectuate le puteți găsi aici >>